четвъртък, 5 ноември 2009 г.

Мистерията на пръстена от Атлантида


Чували ли сте за пръстена на Атлантида? ! Преданието носи, че това бижу пази притежателя му от лошо влияние, невидима агресия и е защита срещу всякакви опасности.

Пръстенът на Атлантида защитава собственика му като с щит, който не допуска клетки, проклятия, негативни вибрации да повлияят на човека, който го носи.


Пръстенът действа и върху общото здравословно състояние на човека като развива енергийните му способности.

Взависимост от това на кой пръст се носи, пръстенът на Атлантида притежава различни качества.

Когато краси палеца на човек, бижуто действа върху здравето и физиологичните функции на сърцето. Действа и положително срещу възпаления на костите, ставите, гениталите.

Ако човек носи пръстена на кутрето си, той ще му донесе изобилие и успех във всичко, с което се захване. Действа върху дихателната система и червата.

Когато е на показалеца, пръстенът прави от човек отличен разузнавач. Спомага за доброто функциониране на нервната система и черния дроб.

Ако е на средния пръст, пръстенът на Атлантида носи успехи в любовта. Физиологичното му влияние е добро за гръбначния стълб, мускулите и артериите.

Пръстенът увеличава мъдростта и разума, когато е на безименния пръст. Защитено е гърлото, кръвообращението, както и за пикочно-половата система.

Пръстенът от Атлантида губи своите качества, когато се носи от друг човек. Той поема енергията на своя собственик и поставен върху пръста на друг човек, не може да бъде полезен за него.

Когато се носи на лявата ръка, пръстенът пази от магии и зли сили, а също и от демони. Носен на дясната ръка, вдъхва сили и енергия при важни преговори и срещи.

Пръстенът на Атлантида е стигнал до наши дни от преди 4000 години. Според легендата как да бъде изработено бижуто, как да се конструират триъгълниците и пирамидите върху него, са внушили духове на каменоделец от времето на фараон Аменхотеп.

Той предал наученото на върховния жрец Jua, който оставил в гробницата си първообраза на пръстена.

Днес в почти всяка бижутерия могат да изработят пръстена на Атлантида.


***************

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Последователи